De Z&Z menukaart

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.

De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.

 

Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.

Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Keuzemenu

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)

Asperges zalm  € 42,-

Asperges Angus (150 gram) €42,-

Asperges Flamande € 42,-

 

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.

Wijnarrangement

€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)

 


Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Asperges als hoofdgerecht:

Asperges zalm

asperges AA1 | gebakken zalm | gepocheerd eitje van Els | peterselie aardappeltjes | Hollandaise saus

Asperges Flamande

asperges AA1 | boeren beenham | gepocheerd eitje van Els | peterselie aardappeltjes | Hollandaise saus

Asperges Angus (150 gram)

asperges AA1 | entrecote | peterselie aardappeltjes | Hollandaise saus

 Supplement op de menuprijs: € 15,-

 

Zeebaars

dun gesneden | zoet-zuur | pittig | fris | avocado crème | komkommer | wakame | sesam krokant

of

Pastrami

kalf | coleslaw | Amsterdamse ui | cornichons | pijnboompitjes | kappertjes | kerrie crème

of

Roquefort (vega)

mousse | tartelette | asperges | compote van peer | gekarameliseerde hazelnoten

Voorgerechten
Asperge

crème soep | gerookte zalm | lente uitjes | asperge | peterselie

of

Gevogelte

bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden

of

Asperge (vega)

crème soep | ei blokjes | lente uitjes | asperges | peterselie

Soep
Australische gamba’s

gebakken | risotto van asperges | lamsoren | kreeftensaus

of

Iberico varkentje

gemarineerd spek | risotto van asperges | lamsoren | aspergeschuim

of

Maultaschen (vega)

jackfruit | fijne groenten | bieslook | saus van rode paprika | kruidenolie

Tussengerechten
Corvina filet

op de huid gebakken | voorjaars groentjes | aardappelmousseline | vadouvan saus

of

Polderhoen

filet | op de huid gebakken | ragout | champignons | voorjaars groentjes | aardappelmousseline | gevogelte jus

of

Asperge (vega)

risotto | asperges | gepocheerd eitje van Els | lamsoren | Hollandaise saus

Hoofdgerechten
Kaas (supplement € 4,25)

boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver

of

Aardbeien

compote | slof bodem | crème van pistache | frisse sorbet

of

Perzik

gepocheerd | krokante tuille | lemon curd | TOP’s vanille roomijs | frambozen saus | amandelen

Nagerechten