De Z&Z menukaart
Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap.
De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden.
Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.
Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Keuzemenu
De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 18,- soep € 12,- hoofdgerecht € 30,- dessert 14,- kaas 16,-)
Asperges zalm € 42,-
Asperges Angus (150 gram) €42,-
Asperges Flamande € 42,-

3-gangen € 49,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 55,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert
4-gangen € 59,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
5-gangen € 65,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
6-gangen € 71,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert
Wij serveren op vrijdag- en zaterdagavond minimaal een 4-gangen Bib-Gourmand keuze menu.
Wijnarrangement
€ 8,95 per glas (‘klein wijnarrangement’ € 5,50 per glas)
Buiten de kaart om kunt u kiezen voor Asperges als hoofdgerecht:
Asperges zalm
asperges AA1 | gebakken zalm | gepocheerd eitje van Els | peterselie aardappeltjes | Hollandaise saus
Asperges Flamande
asperges AA1 | boeren beenham | gepocheerd eitje van Els | peterselie aardappeltjes | Hollandaise saus
Asperges Angus (150 gram)
asperges AA1 | entrecote | peterselie aardappeltjes | Hollandaise saus
Supplement op de menuprijs: € 15,-

Zeebaars
dun gesneden | zoet-zuur | pittig | fris | avocado crème | komkommer | wakame | sesam krokant
of
Pastrami
kalf | coleslaw | Amsterdamse ui | cornichons | pijnboompitjes | kappertjes | kerrie crème
of
Roquefort (vega)
mousse | tartelette | asperges | compote van peer | gekarameliseerde hazelnoten
Asperge
crème soep | gerookte zalm | lente uitjes | asperge | peterselie
of
Gevogelte
bouillon | dubbel getrokken | fijne groenten | tuinkruiden
of
Asperge (vega)
crème soep | ei blokjes | lente uitjes | asperges | peterselie


Australische gamba’s
gebakken | risotto van asperges | lamsoren | kreeftensaus
of
Iberico varkentje
gemarineerd spek | risotto van asperges | lamsoren | aspergeschuim
of
Maultaschen (vega)
jackfruit | fijne groenten | bieslook | saus van rode paprika | kruidenolie
Corvina filet
op de huid gebakken | voorjaars groentjes | aardappelmousseline | vadouvan saus
of
Polderhoen
filet | op de huid gebakken | ragout | champignons | voorjaars groentjes | aardappelmousseline | gevogelte jus
of
Asperge (vega)
risotto | asperges | gepocheerd eitje van Els | lamsoren | Hollandaise saus


Kaas (supplement € 4,25)
boeren kruimel | Horstbrander schaap | Fiore | Colosso buffel | Blauwklaver
of
Aardbeien
compote | slof bodem | crème van pistache | frisse sorbet
of
Perzik
gepocheerd | krokante tuille | lemon curd | TOP’s vanille roomijs | frambozen saus | amandelen