Uit eten

Lekker en romantisch uit eten!

Wilt u een avond lekker uit eten met vrienden of familie? Dat kan bij Zilt & Zoet! Geniet bijvoorbeeld van het 5-gangen Jubileum Menu met een bijpassend wijnarrangement of van een Wine and Dine arrangement! Of toch liever een romantisch onderonsje? Dan bent u bij Zilt en Zoet aan het juiste adres, want met onze sfeervolle inrichting is voor romantisch uit eten gaan al de juiste basis gelegd!

 


 

Private dining, wanneer uit eten gaan met privacy gewenst is!

Voor private dining bieden wij de mogelijkheid om met grotere gezelschappen uit eten te gaan, hiervoor is onze Weteringzaal  geschikt. In deze zaal kunt u met maximaal 20 gasten (aan één ovale tafel) van uw privacy genieten. In het Proeflokaal kunt u ook privé dineren, informeel, gezellig voor maximaal 8 gasten.

 


 

Uit eten voor een belangrijke gelegenheid? Huur ons restaurant af!

Voor grotere gezelschappen kunt u exclusief ons restaurant afhuren, bijvoorbeeld voor een bedrijfsetentje, een zakenbespreking, een presentatie, een kerstdiner of wellicht voor uw trouwreceptie! Hiervoor vrijblijvend een voorstel maken doen wij graag in overleg met u.

 


 

Uit eten met een gemengd gezelschap?

Geef gerust aan wanneer u met een gemengd gezelschap uit eten gaat, dan houden wij natuurlijk rekening met specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactose vrij en ook voor onze vegetarische gasten is er keuze uit de menukaart.

 


 

Bij ons uit eten gaan? vergeet niet te reserveren!

Voorkom bij het uit eten gaan een teleurstelling en reserveer op tijd! Dan gaat u zelfverzekerd bij Zilt & Zoet uit eten…