Menukaart

Ons menukaart heeft voor ieder wat wils!

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap. De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden. Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving zoals Landgoed Eyckenstein. Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

 


 

MENU KAART

voorgerechten

Hollandse garnalen                                              € 16,-

cocktail / witlof / limoen / cognac saus

Coquilles                                                               € 18,-

gebakken / Iberico buikspek / roodlof / muhammara

Bloedworst                                                            € 19,-

gebakken / eendelever / Elstar appel / Aceto Balsamico

 

hoofdgerechten

Kabeljauw                                                             € 28,-

krokant gebakken / truffelrisotto / winterse groentjes / paprika

Biologische eend                                                 € 26,-

gebakken / ravioli van gekonfijte eend / winterse groentjes / cepes

Aberdeen Angus                                                  € 29,-

tournedos / gebakken / paddenstoelen / groentjes / dauphine  / truffel saus 

gebakken eendelever: € 6,-

Huisgemaakte friet met mayonaise                                       €   5,-

 

nagerechten

Hollandse kaas                                                     € 13,-

boeren kruimel / Horstbrander schaap / Fiore / colosso buffel / blauwklaver

"Cheval Blanc"                                                     € 12,-

witte - pure chocolade / slagroom / advocaat / "Tops" vanille roomijs

Crème Brulée                                                        € 12,-

tonka bonen / gemarineerde sinaasappel / sorbet

  

 

   K E U Z E  MENU

Het BIB Gourmand Keuze Menu is alleen per tafel te bestellen.

3-gangen € 39,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 46,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 50,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 58,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 64,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

Wijnarrangement

€ 7,25 per glas ('klein wijnarrangement' € 3,95 per glas)

Zalm

gemarineerd / kropsla / avocado / biet

of

Aberdeen Angus

rund / dun gesneden / Parmezaan / pijnboompitten / frisse sla / pesto

of

"Hot Dog" 

brioche / rode kool / ui / vadouvan / cornichons / tomaat

Pompoen

crèmesoep / Hollandse garnalen / peper / bosui / koriander

of

Kalf

bouillon / dubbel getrokken / stoofvlees / lente ui / tuinkruiden

of

Bloemkool 

crèmesoep / Spaanse peper / bosui / koriander

 

Coquille

gebakken / ravioli van groenten / wilde spinazie / kreeft

of

Iberico

spek / gemarineerd / ravioli van groenten / wilde spinazie / paprika

of

Geiten kaas  

gesmolten / ravioli van groenten / wilde spinazie / paprika

Baars

op de huid gebakken / mossel / wintergroenten / kroketje / cepes

of

Maïshoen

gebakken / pistache / truffel / wintergroenten / kroketje / cepes

of

Risotto  

bospaddenstoelen / truffel / Parmezaanse kaas / groentjes / cepes

Kaas

boeren kruimel / Horstbrander schaap /  Fiore /  colosso buffel / blauwklaver (supplement: € 3,-)

of

"Cheval Blanc"

witte -pure chocolade / slagroom / advocaat / "Tops" vanille roomijs

of

Crème Brulée

tonka bonen / gemarineerde sinaasappel / sorbet

 

Samengestelde Koffie

Irish koffie

Met Ierse whiskey

€   9,00

Italian koffie

Met Amaretto di Saronno

€   9,00

D.O.M. Benedictine koffie

Met D.O.M. Benedictine

€   9,00

French koffie

Met Grand Marnier

€   9,00

Brasilian koffie

Met Grand Marnier en Tia Maria

€   9,00