Menukaart

Ons menukaart heeft voor ieder wat wils!

Onze menukaart wordt samengesteld met uitsluitend verse en kwalitatief goede ingrediënten, bereid met zorg en vakmanschap. De kaart verandert met de seizoenen mee, zo’n 6x per jaar, om u altijd een gevarieerde menukaart aan te bieden. Daarnaast werken wij met seizoensgebonden producten en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van biologische producten uit de nabije omgeving.Voor grotere gezelschappen maken wij in overleg met u graag een menu op maat! Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

 


 

MENU KAART

Kleine kaart - lunch (12.00 - 16.00 uur)

Pistoletje wit of volkoren belegd met:

gerookte zalm |  boeren achterham | oude kaas |baba ganoush met zoet-zure komkommer en frisse salade                                                                                                                         € 9,50

Portie bitterballen (8 stukt)                                                € 9,50

Borrelplankje met verschillende worst en hamsoorten, kaas, olijven en nootjes (2 personen)

                                                                                             € 22,-

Sloffenbodem met Zwitserse room en aardbeien            €  6,-

   K E U Z E  MENU

Het BIB Gourmand Keuze Menu is alleen per tafel te bestellen.

3-gangen € 39,- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 46,- voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert

4-gangen € 50,- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

5-gangen € 58,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert

6-gangen € 64,- voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert

De gerechten uit het Bib-Gourmand menu kunnen ook à la carte besteld worden (voor- en tussen gerecht € 16,- soep € 9,- hoofdgerecht € 26,- dessert 12,- kaas 13,-)

Wijnarrangement

€ 7,25 per glas ('klein wijnarrangement' € 3,95 per glas)

Tonijn

gemarineerd | limoen | wakame | edamame | wasabi | sesam

of

Runder Bavet

gegrild | avocado | bootmango | asperges | papaja | pinda

of

Caprese 

burrata mozzarella | pommodori | pesto | pijnboompitten | rucola sla

Asperge

crèmesoep | bosui | gerookte makreel | bieslook

of

Kalf

bouillon | dubbel getrokken | stoofvlees | bladselderij

of

Asperge

crèmesoep | bosui | ei | bieslook

 

Canner kreeft

bulgur | bechamelsaus | oude kaas | kreeftensaus

of

Lam

rendang | krokant bakje | gember | rode peper

of

Jack fruit 

pulled | krokant bakje | gember | rode peper | tomasu soja saus

Roodbaars

op de huid gebakken | voorjaars groentjes | witte wijnsaus

of

Aberdeen Angus

sukade | als biefstuk gegrild | voorjaars groentjes | Provencaalse aardappel | truffelsaus

of

Ravioli

aubergine | Parmezaanse kaas | zomer groentjes | eekhoorntjesbroodsaus

Kaas

boeren kruimel | Horstbrander schaap |  Fiore |  colosso buffel  | blauwklaver (supplement: € 3,-)

of

Rood fruit

sloffen bodem | amandelspijs | crème Suisse | frambozensaus | frambozensorbet

of

Passie

cremeux | vanille | limoen | merengue | passiesorbet

 

Samengestelde Koffie

Irish koffie

Met Ierse whiskey

€   9,00

Italian koffie

Met Amaretto di Saronno

€   9,00

D.O.M. Benedictine koffie

Met D.O.M. Benedictine

€   9,00

French koffie

Met Grand Marnier

€   9,00

Brasilian koffie

Met Grand Marnier en Tia Maria

€   9,00