Nieuwe website onder constructie.
Zilt en Zoet teken
Dorpsweg 153
3738 CD
Maartensdijk

T. 0346 212627

Over Zilt en Zoet

Peter Petersen

Zilt en Zoet heeft meer te bieden dan een eet ervaring alleen. Zo heeft Peter Petersen in Zilt & Zoet enkele van zijn beelden staan. Deze beelden sieren de tafels maar zijn ook te koop, informeer bij onze medewerkers voor meer details of kijk op de site van Peter: http://www.peterpetersen.nl

 


 

Trouwen en recepties

Trouwen..... en vervolgens viert u uw huwelijksfeest bij ons in Zilt & Zoet. Begin met een overheerlijke bruidstaart, begeleid door een glas prosecco en proost op jullie geluk! En vervolg deze start met een mooi en uitgebreid huwelijksdiner met heerlijke wijnen in ons restaurantgedeelte. Ook biedt ons restaurant de mogelijkheid voor een receptie (maximaal 100 gasten).

Kom langs voor het bespreken van de mogelijkheden!

 


 

Condoleance

Afscheid nemen...de afscheidsbijeenkomst na een crematie of begrafenis kan ook plaatsvinden in Zilt & Zoet. Voor een condoleance kunt u ons gehele restaurant exclusief afhuren (voor circa 100 gasten) of met een kleiner gezelschap in de Weteringzaal of in het Proeflokaal. Afscheid nemen kan bij ons op verschillende manieren, met koffie/thee en een assortiment aan luxe belegde broodjes, met een drankje en een bittergarnituur, met een diner, door middel van een koffietafel. Neemt u contact op voor de mogelijkheden, ook op een sluitingsdag (zondag, maandag kunt bellen of langskomen, een bijeenkomst is ook mogelijk op maandag).


 

Maartensdijk

Maartensdijk heeft ruim 5000 inwoners en hoort bij de gemeente de Bilt. Het dorp is ontstaan in een groot veengebied, oorspronkelijk was Maartensdijk een lintdorp langs de Dorpsweg, deze dijk was één van de ontginningsassen van het voormalige veengebied, vandaag de dag is het dorp sterk gegroeid maar de Dorpsweg met de oorspronkelijk boerderijen is nog steeds een mooie route om te rijden & fietsen….

 


 

Overnachten

Een leuke overnachtingslocatie in de buurt van Zilt en Zoet is De heerlijkheid van Maarsseveen (vlakbij Spa Sereen).  Deze B & B is gelegen in natuurgebied de Molenpolder, vlakbij Utrecht. www.deheerlijkheidvanmaarsseveen.nl In Maartensdijk zijn ook twee B & B's  tegenover de kerk aan de Dorpsweg: De Eijkenhoef:  http://www.eijkenhoef.nl.  en op loopafstand van Zilt & Zoet hebben we een leuke B & B en woonwinkel: Jopie's B& B en Jopie's wonen:  https://jopieswonen.nl/  In Den-Dolder, aan de rand van de bossen en te midden van golfsociëteit de Lage Vuursche vindt u B & B "Binnenhof" http://www.bedandbreakfastbinnenhof.nl 


 

Taxi

Sinds kort heeft Zilt & Zoet een samenwerking met de BOB-service van YourPrivatDriver. Na een avond zorgeloos genieten wordt u naar huis gereden in uw eigen auto! Na uw reservering via de website: http://www.YourPrivateDriver.nl of per telefoon (tel. 085-2737991) zal er binnen  60 minuten een chauffeur bij u arriveren. De chauffeur rijdt u veilig, in uw eigen auto, naar de gewenste bestemming.